Een Hypnose sessie (+/- 1,5 uur) begint met een goed gesprek om zo het probleem, belemmerde overtuigingen en onbewuste patronen te ontdekken. Daarna pakken we meteen door met een hypnotherapie techniek die passend is voor jou op dat moment. Hypnose werkt goed omdat je vanuit het onbewuste werkt waar het gedrag opgeslagen is, ooit was dit de beste oplossing voor jou. Het onbewuste heeft het beste met jou voor, is je beste vriend!

Wat is het daadwerkelijke probleem? Daar gaan we naar opzoek aangezien vaak het probleem niet het echte probleem is. Welke lagen van je gevoelens zijn de bron van je handelen, je overtuigingen en de patronen die je ervaart in je dagelijkse leven. Welke strategieën hanteert je om deze gevoelens te vermijden. Misschien gevoelens van verdriet, frustratie, boosheid, angst of een gevoel van ‘pijn’. Misschien het gevoel van niet gezien worden, niet gewaardeerd worden, niet goed genoeg zijn, ik ben het niet waard of ik word niet gehoord enz. 

Vaak is het echte probleem al helder in de eerste sessie, het kan ook zijn dat er misschien onbewuste blokkades aanwezig zijn om het probleem aan te willen pakken. Ook die kunnen we aanpakken, alleen kan dit soms nog wat langer duren. In de meeste gevallen is er dan een vervolg nodig, omdat jij je nu bewust bent geworden van bepaalde patronen. Nu jij je daar bewust van bent geworden, heeft dat tijd nodig om te integreren in lichaam en geest. Het advies is dan ook om het premium pakket te pakken zodat jij het probleem helemaal kunt1 transformeren.

Begin vandaag en zeg je angst vaarwel!