Reiki Trainer Opleiding

Als Reiki Trainer mag je andere gaan inwijden en maakt de Reiki cirkel rond.

Als Reiki Trainer heb je zelf je eigen proces doorlopen door middel van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Dat is belangrijk zodat jij andere kunt gaan begeleiden in hun eigen persoonlijke reis.

Reiki is voor mij een geschenk, een geschenk van dankbaarheid. Iedere inwijding doe ik dan ook met heel veel liefde en dankbaarheid. Ik wil trainers opleiden die het ook zo voelen, die vanuit hun diepste zijn, de verbinding en dankbaarheid voelen.

Als Reiki Trainer ben je niet alleen trainer, je bent ook coach/therapeut, spiritueel leider en niet te vergeten ook ondernemer. Het is daarom ook belangrijk dat je al ruime ervaring hebt met het geven van Reiki.

Je wordt niet een volwaardig Reiki Trainer door alleen het behalen van het certificaat maar door ervaringen opdoen, leren en door te groeien in je eigen ontwikkeling.

De Reiki Advanced Opleiding is de perfecte voorbereiding op het Reiki trainerschap. Als je die opleiding hebt gevolg kun je direct starten met de Reiki Trainer opleiding.

Heb je elders een opleiding of cursussen gevolgd waar jij je ervaring hebt opgedaan en dat ook kunt aantonen, dan kun je contact opnemen voor een intake gesprek. Dan kijken we samen of jij klaar bent voor de opleiding tot Reiki Trainer

Het is een individueel traject, afgestemd op wat jij nodig hebt om een Reiki Trainer te worden.

Inhoud 3B Reiki Trainer Opleiding

Reiki 1 Stage
Jij begeleid de zelfbehandeling en legt uit wat Reiki is.
Reiki 2 Stage
Jij begeleid de meditatie, die je eventueel zelf schrijft.

Tijdens beide stage dagen kijk en leer je. Kijk waar je tegenaan loopt, wat heeft nog meer aandacht nodig!

Coaching tot Reiki Trainer
Tijdens de stage dagen ben je misschien ergens tegenaan gelopen. Waar zitten je blinde vlekken, knelpunten of eventuele onzekerheden om trainer te worden.

Ook gaan we de vaste onderdelen doornemen die in een Reiki training horen. Je mag mijn cursusboeken als leidraad gebruiken zodat jij jouw eigen unieke Reiki Cursussen kunt samenstellen.

Het 1 op 1 coaching gesprek (dagdeel) vind plaats in mijn praktijk in Uden

​​Reiki Trainer inwijding
Je ontvangt de 3B inwijding, door deze inwijding kun jij anderen gaan inwijden.
Ook ga je leren hoe je andere inwijdingen geeft van Reiki 1 t/m 3A. Als er geen mede cursist is dan mag je op mij oefenen. Deze dag vindt plaats in mijn praktijk in Uden

Als je alles hebt afgerond ontvang jij deze dag jouw Reiki Trainer 3B certificaat van de Reiki Cirkel. Je kunt je dan aansluiten bij de Reiki Cirkel als Reiki Master en Trainer. Als jij je aansluit dan kun jij ook de officiële certificaten van de Reiki Cirkel gaan uitreiken tijdens jouw cursussen. 

Het is een individueel traject, samen stemmen we de data en tijden af. De duur van deze opleiding is 3 tot 6 maanden.

De investering van deze opleiding is €600,-
Het is ook mogelijk om in 4 termijnen van €155,- te betalen.

Optie, individuele begeleiding €45,- per 30 minuten
Eerste Reiki 1 cursus ondersteund aanwezig zijn €400,- 1 dag exclusief reiskosten.