Zen Touch Massage

Deze massage bevorderd het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest in combinatie met 8 verschillende essentiële oliën.

Zen Touch Massage, een workshop van 1 dag.
Deze dag leer jij de massage en na afloop ontvang je een certificaat van deelname!

We werken met de essentiële oliën van De Groene Linde. De Massage werkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug, het hoofd en de voeten. De Massage heeft als doel het lichaam in een staat van evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren. Dankzij de combinatie van aanraking middels het gebruik van deze professionele techniek en de essentiële oliën die tegelijkertijd aangebracht worden ervaar je zelf direct het effect van deze behandeling. Doordat het autonome zenuwstelsel op deze manier ondersteund wordt bij de verwerking van fysieke en emotionele stressoren kan dit het evenwicht ondersteunen in het lichaam. Het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest wordt aangesproken met de Zen Touch Massage

Deze techniek is een zachte en de ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de essentiële oliën. Deze oliën kunnen diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Wat deze techniek ook zo bijzonder maakt is de eenvoud ervan. Hierdoor kan iedereen de techniek in slechts één dagopleiding leren en overal toepassen.


  • Een Massage die goed te combineren is met Reiki
  • Een eenvoudige techniek om lichaam en geest in balans te brengen
  • Ondersteun je familie en dierbaren door de pure helende kracht van de natuur
  • Een natuurlijke alternatieve techniek om de natuurlijk aanwezige homeostase te ondersteunen
  • Een cadeau voor ontvanger en gever omdat de essentiële oliën voor beide tegelijkertijd werkt

Deze dag geef je eerst de Zen Touch Massage met alleen de basisolie. Dit omdat er anders te veel essentiële oliën in je lichaam komen.
In de middag geef en ontvang je de Zen Touch Massage met de essentiële oliën.

Jouw investering voor deze bijzondere dag! 

€199,-

Deze dag is inclusief
8 essentiële oliën en de basis olie van de Groene Linde
Thee/koffie, versnapering en lunch

Syllabus