Het begon voor mijzelf ooit met reiki.”
Na jaren therapie was ik uitbehandeld, ik moest er maar mee leren leven! Met mijn onverklaarbare klachten en problemen blijven rondlopen was voor mij echter geen optie, vandaar dat ik in het alternatieve circuit op zoek ging naar een oplossing. Al na enkele reiki-sessies wist ik het zeker: dit wil ik zelf leren!”

Reiki
Ik ben Reiki Master en geef cursussen om ook anderen reiki te leren. “Het mooie van reiki is dat iedereen het kan leren. Tijdens een reiki-cursus leer je via handoplegging universele levensenergie door te geven waardoor je – simpel gezegd – blokkades wegneemt. Voor sommigen klinkt dit misschien wat zweverig, maar als je bij mij een cursus volgt, zul je ervaren dat dat absoluut niet het geval is.”

Andere begeleiden om de beste versie van zichzelf te worden, is mijn passie.


Ik ben transformatie coach en begeleid cliënten om los te komen van oude ballast die ze met zich meedragen om zo hun ware ik te ontdekken.

Coaching
Het stopte voor mij niet bij reiki. “Met reiki haal je veel blokkades weg, maar ik wilde ook de kern van het probleem echt leren wegnemen.” Vandaar dat ik besloot om een opleiding spirituele hypnose en het sjamanisme voor therapeuten te gaan volgen. Wat een mooie techniek om daadwerkelijk tot de kern te komen, je los te maken van wat jou tegenhoudt om het leven te gaan leven dat je graag wilt leven.

Ben jij onzeker of heb je last van angst en/of paniekaanvallen, ik kan jou begeleiden om deze zware negatieve energieën los te laten zodat jij je leven niet meer laat leiden door deze negatieve energieën.


Reiki Cursus

Reiki 1 is een mooie manier om kennis te maken met de Reiki Energie.

Voel, beleef en leer wat Reiki voor jou kan beteken. Iedereen kan het leren!

Laat je energie weer stromen!


Reiki Advanced Opleiding

Deze opleiding kun je volgen als je meer Reiki technieken wil leren. Deze opleiding is zeer geschikt voor als je een eigen praktijk hebt of die in de toekomst wil starten.

Je leert niet alleen behandelen, je leert ook hoe je bij de kern van het probleem komt en het geheim van een goede behandeling.


Coaching
Ontdek je ware ik!

Heb je last van angst en/of paniekaanvallen, waardoor jij niet het leven kunt leven wat je graag wilt leven?

Verlos jezelf van oude ballast die je nog met je meedraagt.

Ik maak gebruik van verschillende technieken oa BUR Methode, Coaching, Reiki, het Sjamanisme en Spirituele Hypnose.


Ontdek je ware ik!

In deze gratis download neem ik je mee om jezelf te ontdekken.
Wat houd jouw tegen om het leven te leven wat je wil leven?
In deze ‘Ontdek je ware’ ik download vind je uitleg hoe het ego je kan saboteren.

Wordt bewust van je blokkades!
Wie zou jij zijn zonder jouw probleem?
Ook geef ik tips naar een bewuster leven in de download.


Enzo ondergaat een coaching sessie om van zijn hoogtevrees af te komen