Volg je al een tijdje reiki behandelingen en inspireert het jou om hier zelf mensen mee te helpen? De reiki cursus in Eindhoven brengt jou naar het hoogste niveau van reiki coach. De cursussen op het beginnersniveau duren een aantal dagen tot een aantal weken. Op het gevorderden niveau level 3 duurt de training zelfs een jaar.

Als je daarna zelf mensen wil opleiden, kun je uiteindelijk ook aan de slag als reiki master trainer. Jij leert dan mensen hoe zij cliënten kunnen helpen in hun eigen praktijk. Reiki is dus een prachtige geneeswijze die ik als reiki coach graag doorgeef aan anderen.

Reiki cursus in Eindhoven – maak van reiki je leefwijze

Bij de reiki cursus in Eindhoven leer je over hoe je de chakra’s in balans brengt en hoe je mensen gerust stelt in jouw praktijk. Daarnaast leer je als reiki coach cliënten te adviseren op het gebied van beweging, herstel, meditatie en liefdevol grenzen aangeven.


Tijdens de reiki cursus in Eindhoven kom je meer over jezelf te weten. Reiki is een leefwijze waar je eigenlijk nooit klaar mee bent om die te beoefenen. Als mens zijn we voortdurend in ontwikkeling en reiki helpt je om een beter mens te worden. Ervaar door de opleiding hoe mooi het is om dit aan anderen door te geven. Mensen helpen geeft je weer extra zelfvertrouwen en dat kun je toepassen in de praktijk. Of je nu werkt als reiki coach of niet.

Reiki cursus Eindhoven

Reiki Uden – heling door handoplegging

Tijdens de reiki cursus in Eindhoven leer je hoe je de chakra’s in balans brengt door handoplegging. In plaats van overactief of onderactief gaat de chakra functioneren zoals het hoort. Dit zorgt ervoor dat de levensenergie van de klant weer beter stroomt.

In de opleiding leer je precies hoe je dit voelt en hoe je op het chakra kan werken. Naast de praktische opleiding komt er ook veel aan bod over het spirituele en mentale welzijnsniveau.

Reiki Nijmegen – eindelijk meer zelfvertrouwen en zelfliefde

Omdat je beter in balans bent krijg je meer vertrouwen en zelfliefde. Je bent namelijk in staat beter je grenzen aan te geven en invloeden van buitenaf komen minder hard aan. Je bent minder snel gekwetst en staat steviger in de schoenen. Dit is wat de kracht van reiki met je doet.

Wil je nog een verdieping op de sessies? Kijk dan voor meer informatie over het volgen van een reiki cursus in Eindhoven.