Reiki in Eindhoven is een perfecte aanvulling wanneer je bezig bent met trajecten bij een psycholoog, fysiotherapeut, diëtist of andere moderne genezer. De meeste behandelaars kijken slechts naar één aspect van het herstelproces. Bij reiki wordt er gekeken naar zowel lichaam, geest als ziel. Een reiki behandeling versnelt het herstelproces.

Reiki kun je zien als energiewerk door middel van handoplegging. De chakra’s komen weer in balans en maken weer verbinding met elkaar. Na een aantal sessies voel je de levensenergie weer stromen en raak je bevrijd van de blokkades. Na afloop voel je je een stuk vrijer.

Chakra healing – reiki in Uden

Een chakra healing met reiki werkt helend en bevrijdend. De chakra’s zie je niet in het lichaam zitten, maar ze zijn wel belangrijk voor de energiestromen in het lichaam. Elk mens heeft 7 chakra’s. Die zitten ter hoogte van het stuitbeen, het schaambeen, de navel, het hart, de keel, op de plek tussen de ogen en boven de kruin.

Elke chakra vertegenwoordigt zijn eigen levensenergie. Energetisch helen met de chakra healing laat de energie weer stromen. Uiteindelijk zul je hiermee spiritueel ontwaken en na een paar sessies merk je dat je persoonlijk groeit. Door zelfvertrouwen en zelfliefde sta je krachtiger in het leven en benader je conflicten of keuzes vanuit rust.

Reiki Eindhoven

Reiki Nijmegen – combinatie met andere behandelingen

Naast reiki werk ik met sjamanisme en hypnose. Hypnose in combinatie met reiki in Eindhoven heeft vele klanten blij gemaakt. Deze bijzondere behandelmethode heeft al veel mensen geholpen met het afkicken van verslavingen, het verwerken van oude trauma’s en uiteindelijk krachtiger in het leven staan.

Met hypnotherapie daal je af naar je onderbewustzijn en daar kom je tegen wat je tegenhoudt. Als je je daar eenmaal bewust van bent, dan is voor jou duidelijk waarmee je aan de slag kunt. Door dichter tot jezelf te komen weet je uiteindelijk wie je echt bent en wat je werkelijke verlangens bent.

Reiki cursus in Eindhoven: voor je werk of uit interesse

Wil je graag een reiki cursus volgen? Dat kan bij reiki Eindhoven. De cursus is speciaal voor geïnteresseerden of voor de mensen die er graag hun werk van willen maken. De cursussen variëren van een dag tot een jaar. Mail gerust als je meer informatie wil en wellicht zie ik je in de opleiding.