Reiki is een een eeuwenoude Japanse geneeswijze die nog niet zo lang wordt toegepast in de westerse wereld. Toch wordt er nu veel gebruik van gemaakt, omdat het al vele mensen heeft geholpen beter in het lijf te komen. Kom langs bij reiki in Nijmegen als jij ook liever meer rust ervaart in je leven.

De methode helpt je weer in balans te komen. Met handoplegging worden de zeven chakra’s weer in balans gebracht. Een overactief of inactief chakra is gerelateerd aan bepaalde klachten. Dit zul je fysiek merken door bijvoorbeeld migraine, frozen shoulder, prikkelbare darmen of juist verstopping. Als dit niet tijdig wordt behandeld zorgt dit uiteindelijk voor een ernstiger ziektebeeld. Voorkom dit dus met reiki in Nijmegen.

Vind de rust bij reiki in Eindhoven

Bij reiki in Nijmegen vind je weer de rust in het lijf en in je hoofd. Door spanning in het lijf loop je het risico op een burn-out, paniekaanvallen of angst die maar niet weggaat. Ook dit kan zich weer uiten in fysieke klachten als het niet tijdig behandeld wordt. Reiki in Nijmegen is jouw reiki coach om weer krachtiger in het leven te staan.

De reiki sessies zijn te combineren met andere soorten behandelingen, zoals sjamanistische therapie en hypnose. De behandelingen zijn zelfs samen te gebruiken in een traject van 3 sessies. Vraag nu bij reiki Nijmegen wat het beste aansluit op jouw klachten.

Reiki Nijmegen

Reiki Uden: laat de energie weer stromen

Ook als je weinig energie hebt zit je goed met reiki in Nijmegen. Reiki is energiewerk die je helpt om de chakra’s in balans te brengen. Na één chakra healing voel je je al heel anders dan daarvoor. Het verschil is niet direct heel duidelijk merkbaar. Het gaat in kleine beetjes.

Na een paar sessies merk je zeker dat je beschikt over een betere balans tussen lijf en hoofd. Dit zorgt uiteindelijk voor meer zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde. Een chakra coach helpt je dus wel degelijk om beter in je vel te komen.

Reiki cursus in Eindhoven

Wil je zelf graag als reiki master cliënten helpen en uiteindelijk je eigen praktijk openen? Dat kan zeker met de reiki cursus van reiki Nijmegen. Je kan beginnen bij het allereerste level en uiteindelijk doorgroeien naar de opleiding van reiki trainer. Naast reiki healing geven kun je ook je eigen trainingen geven en reiki masters opleiden. Reiki is dan niet alleen een bijzaak maar een levenswijze.