Reiki is een alternatieve geneeswijze en is erop gericht om het zelfherstellend vermogen te stimuleren. Door middel van handoplegging geeft de behandelaar universele energie door aan de cliënt. De methode komt uit Japan en betekent vrij vertaald ‘spirituele energie’ of ‘levensenergie’. Deze oosterse geneeswijze wordt al tientallen jaren toegepast in de westerse wereld.

Reiki gaat uit van een holistische visie als het gaat om genezing. Wanneer het aankomt op ziekte en genezing worden lichaam, ziel en geest als een geheel gezien. Bij ziekte kijkt men niet alleen naar de lichamelijke oorzaak. De behandelaar van reiki in Uden kijkt ook altijd naar de emotionele en geestelijke oorzaak van de klachten. Daarom is reiki een mooie aanvulling op westerse geneesmethoden.

Energetisch helen met Reiki in Eindhoven

Door middel van reiki in Uden is het mogelijk om oude emotionele wonden energetisch te helen. Elk mens heeft zo zijn of haar trauma’s opgelopen en velen leven niet het leven wat ze werkelijk willen leiden. Dit heeft te maken met diepgewortelde angsten, gebeurtenissen vanuit het verleden en meningen vanuit de omgeving. Soms zie je niet meer wat van jou is of van de ander.

Door overprikkeling kan het zijn dat je angstig bent, over weinig zelfvertrouwen beschikt of zelfs paniekaanvallen hebt. Na een aantal sessies met reiki in Uden kun je de blokkades opheffen. Na een paar sessies merk je al dat je minder in je hoofd zit en meer in je lijf. Reiki laat de juiste levensenergie weer stromen door je lijf. Je bent je bewuster van jezelf en dat geeft rust en zelfvertrouwen. Reiki in Uden helpt je dus met energetisch helen.

Reiki Uden

Persoonlijke groei – Reiki Nijmegen

Veel mensen ondergaan een ware transformatie door reiki in Uden. Via handoplegging wordt er gewerkt op je chakra’s. Dit zijn 7 energiepunten die zich op verschillende plekken in het lichaam bevinden. Deze zijn overactief of onderactief. Aan de hand van de activiteit van het chakra manifesteren de klachten zich.

Reiki Uden helpt de energie in en rondom de chakra’s weer te laten stromen op de juiste manier. Je vindt meer balans in het lichaam en daardoor ook in je hoofd. Als reiki coach geef ik je na de sessie praktische tips mee die je na de sessie kan toepassen.

Reiki cursus in Eindhoven

Is reiki in Uden je goed bevallen en is dit de methode waarmee jij zelf mensen wil helpen? Via Zennu kun je zelf een reiki cursus volgen  in Eindhoven. Als reiki coach leer je veel over jezelf en je kan je werk vanuit passie uitoefenen.