Zennu-Reiki

Alles is energie, al het leven is energie. Alles deelt dezelfde bron van bestaan.
Al deze energiestromen en energiebronnen stralen continu uit, ook nemen ze continu energie op.

Het gaat niet alleen om fysieke emoties(fitheid en energievoorraad) maar ook onze gedachtes zijn energie. Emoties en gedachtes straal je uit, net als je omgeving. Als je gevoelig bent kan het zijn dat je deze energie in je opneemt. Dat kan zijn dat je voelt dat iemand verdrietig is, moe is of hoofdpijn heeft. Als je door een drukke winkelstraat loopt kun je van slag raken of totaal uitgeput thuiskomen. Dat zijn de energie├źn die jij in je opneemt van andere personen.

Reiki kan je helpen om daar een balans in te vinden zodat jij je grenzen beter kunt bewaken. Je kunt je beter afschermen van deze energie├źn. Het is prachtig dat mensen toenadering zoeken, tot hoever laat jij ze in jouw energieveld binnen? Het is goed om te realiseren waar jouw energieveld ophoudt en wat je allemaal wel en niet toetstaat om jouw energieveld binnen te laten komen.

Als je van iemand een glimlach krijgt is dat natuurlijk fantastisch, dat doet je goed en dat voelt ook goed. Een tijd doorbrengen met een negatief ingesteld persoon of collega, dan is het heel fijn om de grenzen van je energieveld te kunnen bewaken zodat de ander geen vrij spel heeft in jouw energieveld(aura).

Wil je meer leren over energie en hoe jij je energie kunt begrenzen?
Kom een Reiki 1 cursus volgen en leer alles over hoe jij jezelf en andere kunt helen met de Universele Levensenergie van de Reiki bron.

Lieve Groetjes,
Jessie van den Berg

Categories:

Tags:

Comments are closed