Zennu

Energie is overal om ons heen, we voelen het en we absorberen het.

Je zult het vast herkennen dat sommige mensen je helemaal leeg kunnen zuigen. Daarna ben je moe en volledig uitgeput en heb je tijd nodig om weer terug in je energie te komen. Die mensen zitten over het algemeen op AM, dus lager in energie. Hoe hoger jij in je energie frequentie komt hoe minder makkelijk iemand je kan leeg zuigen.

Mensen hebben een bepaalde frequentie op energie niveau. Je kunt het vergelijken met een radio, de golflengtes van een radio. Zo heb je AM en FM. Iemand die op AM zit, zit lager in zijn energie dan iemand die op FM zit. Sommige mensen zitten dus op een andere golflengte, op een ander energie niveau.

Hoe kom je hoger in je energie frequentie?
Je komt hoger in je energie als je je angsten, onzekerheid, paniek, trauma of waar jij tegenaan loopt aanpakt. Als je echt aan jezelf gaat werken en gaat kijken wat jij nog mag gaan los laten. Alles wat je vast houd is een negatieve energie wat ervoor zorgt dat jij lager in je energie blijft zitten. Als jij lager in je energie zit trek je ook die mensen aan met het zelfde lage energie niveau. Laat je alle negatieve energie los dan kom je vanzelf hoger in je energie.

Hoe doe je dat?
Dat kun je doen door een Reiki cursus te volgen. Daar leer je alles over energie en wat Reiki voor jou kan betekenen. Daar leer je ook hoe jij blokkades kunt helen met de Reiki energie zowel bij jezelf als bij andere. Door blokkades te helen laat jij de negatieve energie los waardoor jij in een hogere energie komt en ook andere mensen aan gaat trekken en ook makkelijker afscheid kunt nemen van mensen die je helemaal leeg zuigen. Als je echt veel met Reiki bezig gaat zijn dan kunnen mensen je niet meer leeg zuigen. Jij bent dan zo in balans dat hun dat niet meer gaat lukken!

Categories:

Comments are closed