Zennu

Dat ouders/ opvoeders onbewust dingen doorgeven aan hun kinderen.
Als een van de ouder bijvoorbeeld bang is voor honden dan is de kans groot dat de kinderen ook bang zijn voor honden.
Dat gebeurt allemaal onbewust….

Ook geven ze onbewust onzekerheid, emoties of angsten door.
Hoe goed ze het ook proberen te verbergen, kinderen voelen dat aan. Kinderen zijn daar heel gevoelig voor.
Je ouders zijn je voorbeeld en hun waarheden worden daardoor ook jou waarheid maar is dat ook de waarheid? Jij kopieert ongeveer voor zo’n 50% het gedrag van je ouders/ opvoeders. Ook je ouders/ opvoeders kopiĆ«ren zo ook weer het gedrag van hun ouders/ opvoeders. Dat gaat 7 generaties door, jij bent diegene die deze visuele cirkel kunt doorbreken zodat jouw kinderen in balans opgroeien.

Ook leraren en leraressen spelen een belangrijke rol in het leven van kinderen, ongeveer zo’n 40%. Als een leraar of lerares een opmerking maakt richting een kind, kan dat zeker gevolgen hebben voor het kind op latere leeftijd.
Stel je bent niet goed in tekenen en je leraar of lerares zegt tegen jou “je kan beter maar geen kunstenaar worden” dan gelooft het kind dat en zal het kind zijn creatieve vaardigheden niet meer met passie uitvoeren want die leraar of lerares zei dat ik niet kan tekenen. Dit is maar een voorbeeld, er zijn nog veel meer situaties waar het kind op latere leeftijd last van zou kunnen krijgen.
Lijkt erg onschuldig maar kan echt gevolgen hebben voor de ontwikkeling van het kind.

Jij kunt patronen doorbreken en je bewust worden van wat je doorgeeft aan je kind/ kinderen. Als jij in balans bent als moeder of vader dan zal je zoon/ dochter ook in balans opgroeien, waardoor je zoon/ dochter beter met bepaalde situaties in het leven om kan gaan. Beter keuzes kan maken en een beter sociaal leven kan hebben.

Tijdens een Reiki cursus leer je meer over balans en rust in je hoofd. Ontdek jij waar jij nog aan mag werken en door de universele energie gaat je energie weer door je lichaam stromen waardoor jij je steeds beter gaat voelen. Hoe beter jij je voelt, hoe beter jij in het leven staat, hoe beter jij je bewust wordt van je gedrag!

Categories:

Comments are closed