Wat is Zelfliefde?

Zelfliefde jezelf 100% vergeven en accepteert zoals je bent. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt waar jij jezelf niet in kunt vinden, dan kun je die transformeren!

Belangrijk is dat je 100% eerlijk naar jezelf bent en kijkt, niet je omgeving de schuld van alles geeft. Natuurlijk zijn er invloeden van buitenaf waar je geen grip op hebt maar buiten die invloeden van buitenaf is het echt nodig om eerlijk naar jezelf te kijken als je echt het leven wilt gaan leven wat jij wilt leven. Je omgeving kun je niet veranderen, je kan alleen jezelf veranderen.

Wordt bewust van je gedachtes en kijk of die gedachtes echt van jou zijn en of het ook echt klopt wat jij denkt. Het zijn jouw gedachtes! Jij kunt die gedachtes veranderen, alleen jij kan dat!

We maken allemaal dingen mee in ons leven waardoor we gedachtes en gedrag gaan creëren. Die heb jij gecreëerd om een reden, waarom heb jij die gedachtes en gedrag in het leven geroepen? Vaak heb je die gecreëerd om te overleven, dat gebeurt allemaal onbewust. Belangrijk is om je daar bewust van te worden. Stel, vroeger kon je niets goed doen waardoor je een onzekerheid hebt opgebouwd. Kon je ook echt nooit iets goed doen? Is dat ook de waarheid of is dat de waarheid van diegene die dat tegen jou zei?

Wil je dit graag verder onderzoeken om zo tot transformatie te komen, zodat jij het leven kunt gaan leven wat je echt wilt leven! 

De weg naar Zelfliefde is leven vanuit gevoel en emotionele vrijheid.

Wil je graag begeleid worden door mij om naar jezelf op zoek te gaan en meer zelfliefde te ervaren. Dat kan! Dat kan met een Reiki behandeling inclusief coaching.

Wil je graag een Reiki behandeling ondergaan, je kan mij contacten via e-mail info@zennu.nl
Geef een aantal dagen aan dat je kan en zo komen we tot een afspraak.

Ook jij bent het waard om het leven te gaan leven wat jij wilt leven.

Liefs Jessie van den Berg

Categories:

Comments are closed